Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

Bugaboo Fox 3

TEST

Bugaboo Fox 3

Populär Barnvagn 2023

Bugaboo Fox 3 är en av marknadens mest populära vagnar och kan ärvas mellan flera barn. De brukar även hålla sig bra i värde.

Mycket för pengarna

Även om Bugaboo är en dyrare vagn så får du mycket vagn för pengarna då de håller länge och även går att sälja begagnade år efter år.

Perfekt i terräng

Bugaboo Fox 3 är perfekt för dig som vill kunna använda barnvagnen i terräng och ojämnt underlag.

Hur bra är egentligen Bugaboo Fox 3?

Bugaboo Fox 3 är en innovativ och högpresterande barnvagn som är utformad för att ge dig och ditt barn en bekväm och smidig åktur. Med sitt eleganta och stilrena utseende är den både praktisk och estetiskt tilltalande.


Vagnen är utrustad med stora punkteringsfria hjul som gör det lätt att manövrera över ojämna ytor och terräng. Dessutom har den en justerbar fjädring som ger en mjuk åktur för ditt barn, vilket minskar risken för skakningar och vibrationer.


Bekväm barnvagn

Bugaboo Fox 3 har också en bekväm sits som kan justeras i flera positioner, från liggande till upprätt, så att ditt barn alltid kan sitta eller ligga bekvämt under resan. Sitsen är också vändbar, vilket ger flexibilitet och möjlighet att se ditt barn medan du promenerar.


Smarta förvaringslösningar

En annan fördel med Bugaboo Fox 3 är dess smarta förvaringslösningar. Den har en stor korg under sitsen som rymmer allt du behöver för en dag ute med ditt barn. Dessutom finns det flera fickor och förvaringsfack runt omkring vagnen, vilket gör det enkelt att organisera och komma åt dina tillbehör.

Sammanfattning av Bugaboo Fox 3

Sammanfattningsvis är Bugaboo Fox 3 en välutrustad och mångsidig barnvagn som är utformad för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Med sin höga prestanda, bekväma sits och smarta förvaringslösningar är den ett utmärkt val för familjer som vill ha det bästa av det bästa.

Design & Ergonomi

Design och ergonomi är något som många anser Bugaboo är bäst på. Otroligt lättkörd och snygg barnvagn som fungerar perfekt både i stan och i skogen.

Kvalité

Den här barnvagnen är robust och av bra kvalité. Inget som skramlar eller är ostabilt.

Pris

Även om Bugaboo inte är de billigaste barnvagnarna så får du ändå mycket för pengarna. Detta är en vagn som kommer hålla i många år och kan ärvas.

Praktisk

En stor fördel med Bugaboo är att den är enkel att ta med, byta ut liggdel mot sittdel och även packa ihop och ta med i bilen.

Vilket betyg får Bugaboo Fox 3?

Det är nog få som skulle ge något annat än 5 i betyg för en Bugaboovagn. I stort sett alla som har testat eller ägt en Bugaboo vet att det är kvalité rakt igenom. Fox 3 är såklart inget undantag utan du får en toppvagn. Extra bra för dig som ser efter en robust, snygg och ergonomsik barnvagn. 

Pris

Om det är något man ska klaga på så är det såklart priset, Bugaboo är dyrare barnvagnar. 

4/5

Design

Designen är stilren och minimalistiskt vilket är att föredra om man bor centralt och behöver frakta den i bil eller buss/tåg.

5/5

Kvalité

Bugabooär ett känt varumärke så kvalitén är i topp och den kan utan problem ärvas eller säljas begagnad till ett högt andrahandspris.

5/5

Vanliga frågor om Bugaboo Fox 3

Vilka färger finns den i?

Den kommer i ett 20-tal olika färgkombinationer så här finns det mycket att välja mellan. 

Vad har den för mått ihoppfälld?

86 x 52 x 34 cm (L x B x H)

Finns det både liggdel och sittdel?

Ja den finns med både liggdel och sittdel.

Är det enkelt att fästa ett babyskydd?

Ja, köper du kan köpa adapter som passar för ditt babyskydd. 

Vilken årsmodell är det?

Bugaboo Fox 3 kom 2021 

Vad kostar den?

Enbart vagn kostar ca 14 299kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar