Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

Bugaboo Fox 5

TEST

Bugaboo Fox 5

Ny modell för 2023

Bugaboo Fox är en av marknadens mest populära vagnar och kan ärvas mellan flera barn. Nu har Bugaboo Fox 5 lanserats för 2023 med en rad förbättringar.

Hållbarhet

För Bugaboo Fox 5 så har hållbarhet legat i fokus och nu är den tillverkad på ett mer hållbart sätt.

Smidighet

Bugaboo Fox 5 är perfekt för dig som vill kunna använda barnvagnen i terräng och ojämnt underlag. Den går även att styras med bara en hand, så smidig är den.

Hur bra är Bugaboo Fox 5?

Bugaboo Fox 5 är en högkvalitativ och mångsidig barnvagn som är populär bland föräldrar över hela världen. Den är designad för att passa alla typer av terräng och är enkel att manövrera på stadsgator, i parker och på ojämna vägar.

Barnvagnen är lätt och smidig att fälla ihop, vilket gör den enkel att ta med på resor eller förvaring. Den har även flera smarta funktioner som justerbar fjädring, ställbar ryggstöd och förlängningsbar sufflett, vilket ger extra komfort och skydd för barnet.

Bugaboo Fox 5 är en stilren och modern barnvagn som erbjuder både funktionalitet och design. Med dess höga kvalitet och mångsidighet är det inte konstigt att den är en av de mest eftertraktade barnvagnarna på marknaden idag.

Design & Ergonomi

Design och ergonomi är något som många anser Bugaboo är bäst på. Otroligt lättkörd och snygg barnvagn som fungerar perfekt både i stan och i skogen.

Kvalité

Den här barnvagnen är robust och av bra kvalité. Inget som skramlar eller är ostabilt.

Pris

Även om Bugaboo inte är de billigaste barnvagnarna så får du ändå mycket för pengarna. Detta är en vagn som kommer hålla i många år och kan ärvas.

Praktisk

En stor fördel med Bugaboo är att den är enkel att ta med, byta ut liggdel mot sittdel och även packa ihop och ta med i bilen.

Vilket betyg får Bugaboo Fox 5?

Det är nog få som skulle ge något annat än 5 i betyg för en Bugaboovagn. I stort sett alla som har testat eller ägt en Bugaboo vet att det är kvalité rakt igenom. Fox 5 är såklart inget undantag utan du får en toppvagn. Extra bra för dig som ser efter en robust, snygg och ergonomsik barnvagn. 

Pris

Om det är något man ska klaga på så är det såklart priset, Bugaboo är dyrare barnvagnar. 

4/5

Design

Designen är stilren och minimalistiskt vilket är att föredra om man bor centralt och behöver frakta den i bil eller buss/tåg.

5/5

Kvalité

Bugaboo är ett känt varumärke så kvalitén är i topp och den kan utan problem ärvas eller säljas begagnad till ett högt andrahandspris.

5/5

Vanliga frågor om Bugaboo Fox 5

Vilka färger finns den i?

Den kommer i ett 10-tal olika färgkombinationer så här finns det mycket att välja mellan. 

Vad har den för mått ihoppfälld?

Kompakt hopfällning i två delar
89 x 53 x 34 cm

Finns det både liggdel och sittdel?

Ja den finns med både liggdel och sittdel.

Är det enkelt att fästa ett babyskydd?

Ja, köper du kan köpa adapter som passar för ditt babyskydd. 

Vilken årsmodell är det?

Bugaboo Fox 5 lanserades 2023

Vad kostar den?

Enbart vagn kostar ca 14 999kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar