Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

Britax Smile 3

TEST

Britax Smile 3

Testvinnare

Baserat pÄ testvinnaren Smile 2 sÄ Àr uppföljaren Smile 3 ett stort kliv uppÄt. Kompakt som ihoppfÀlld sÄ perfekt om man har en mindre bil.

PrisvÀrd

Otroligt prisvÀrd vagn som endast kostar frÄn 8995 kr frÄn dom flesta butikerna.

Snygg design

Snygg och stilren design som gÄr att fÄ i mÄnga olika fÀrger.

Hur bra Àr egentligen Britax Smile 3?

Britax Smile 3 Àr uppföljaren pÄ den otroligt populÀra vagnen Smile 2 som har varit en favorit i mÄnga Är. Det Àr ingen hemlighet att Smile 3 ocksÄ har blivit en favorit. Den har blivit Ànnu mer kompakt och kommer i mÄnga snygga fÀrger. Varken kvalité eller design har tummats pÄ till trots det relativt lÄga priset för en bra barnvagn. 

Vad finns det för fördelar och nackdelar?

Egentligen behöver du antagligen leta ganska lÀnge för att hitta uppenbara nackdelar men vissa gillar exempelvis inte att det Àr luftfyllda dÀck och inte gummi. 

Design

Utseendet pÄ Britax Smile 3 vÀger helt klart upp betyget. Den finns att vÀlja i mÄnga snygga fÀrger och kan fÄs med ett matachade handtag i brunt lÀder.

Kvalité

Den hÀr barnvagnen Àr robust och av bra kvalité. Inget som skramlar eller Àr ostabilt.

Pris

Britax Smile 3 Àr en prisvÀrd vagn om man inte vill lÀgga en förmögenhet pÄ en vagn. Du kan fÄ en helt ny med bÄde liggdel och sittdel för under 10 000 kr.

Praktisk

En stor fördel med Britax Smile 3 Àr att den Àr bland de minsta i klassen nÀr den Àr ihoppfÀlld. Perfekt om man inte har superstor bil. Dessutom Àr den otroligt enkel att fÀlla ihop.

Britax Smile 3

Vilket betyg fÄr Britax Smile 3?

Överlag Ă€r det hĂ€r en toppenvagn om man letar efter en prisvĂ€rd vagn som Ă€r av bra kvalitĂ©. Den passar bĂ„de dig som bor i stan eller pĂ„ landet dĂ„ den klarar all typ av terrĂ€ng. Vill du dessutom ha en vagn som inte kostar nĂ€rmare 15-20 000 kr sĂ„ Ă€r det hĂ€r ett vĂ€ldigt bra alternativ. Vagnen Ă€r Ă€ven vĂ€ldigt praktiskt och enkel att fĂ€lla ihop och lĂ€gga in i bilen, oavsett om du har en liten eller stor bil sĂ„ fĂ„r den plats. Britax Smile 3 Ă€r enkel att förstĂ„ varför den Ă€r sĂ„ populĂ€r. Du fĂ„r helt enkelt vĂ€ldigt mycket vagn för pengarna och du kommer inte bli missnöjd. 

Pris

Priset pÄ Britax Smile 3 Àr helt klart överlÀgset dÄ man fÄr vÀldigt mycket vagn för pengarna jÀmfört med konkurrenterna.

4.5/5

Design

Designen Àr stilren och minimalistiskt vilket Àr att föredra om man bor centralt och behöver frakta den i bil eller buss/tÄg.

4.6/5

Kvalité

Britax Àr ett kÀnt varumÀrke sÄ kvalitén Àr inget problem och du fÄr Àven en trygg garanti om nÄgot skulle hÀnda.

4/5

Vanliga frÄgor om Britax Smile 3

Vilka fÀrger finns den i?

Den kommer i mrökgrÄ, svart, blÄ eller ljusgrÄ.

Vad har den för mÄtt ihoppfÀlld?

Chassi, hopfÀllt (med hjul) (H x B x D) 84 x 27 x 57 cm

Finns det bÄde liggdel och sittdel?

Ja den finns med bÄde liggdel och sittdel.

Är det enkelt att fĂ€sta ett babyskydd?

Ja, köper du ett Britax babyskydd Àr det bara att klicka dit det. Till övriga mÀrken finns det adapters. 

Vilken Ärsmodell Àr det?

Britax Smile 3 kom i slutet av 2019 och Àr en uppföljare av Smile 2.

Vad kostar den?

Enbart vagn kostar ca 8 995kr.