Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

Polarn & Pyret Omdöme – Stort Test 2024

TEST

Polarn o Pyret

KVALITETSKLÄDER SEDAN 1976

Polarn & Pyret har funnits sedan 1976 och har ett stort fokus på kvalite och att ta fram kläder som håller för barns slitage.

Stort utbud

Du hittar egetligen allt du kan tänkas behöva av kläder för ditt barn-

Snabb leverans & HÄMTA I BUTIK

Hos Polarn & Pyret kan du både handla på nätet med snabb leverans hem eller hämta i din närmsta butik.


Omdöme av Polarn & Pyret

Polarn och pyret är ett varumärke de allra flesta av oss känner igen, dels kanske vi själva hade dessa kläder när vi var små och det är ett känt varumärke sedan 80-talets början. 

  1. Fina kläder: Hos Polarn & Pyret hittar du väldigt fina kläder både för pojkar och flickor i alla åldrar. Det finns också ett sutbud av kläder för vuxna om man är intresserad av det. 

  2. Hög kvalitet: Polarn o pyret har alltid fokuserat på hög kvalite som håller länge. Att ärva kläder kommer inte vara några problem och dessa kläder tål att tvätta, torktummlas utan några större problem. 

  3. Snygg ny hemsida: Polarn o pyret har precis lanserat en ny hemsida som ger ett modernt intryck. Det är enkelt att navigera i menyn och hitta olika kategorier som kan vara intressant. 

  4. Bra priser: Även om Polarn o pyret är dyrare än de billigaste märkena så håller dessa kläder länge vilket skapar ett bra pris över tid, speciellt om du har flera barn som kan ärva kläderna. 

  5. Hämta i butik: Om du inte vill få din beställning hemskickad så erbjuder Polarn o pyret hämta i butik, då får du även möjlighet att se dina produkter innan du går hem. 

  6. Bra support: Det finns nyttiga hjälpsidor och bra guider på Polarn o pyret när du ska göra ett köp. Handlar du i butik så får du även otroligt bra service och hjälp. 

  7. Medlemsförmåner: Är det du medlem hos Polarn o pyret får du även en rad förmåner som bland annat Fri frakt, förtur till rea osv. 

Det är nog ingen tvekan om att Polarn o pyret är ett av de bättre märkena för barn och babykläder som kommer fortsätta vara populärt i flera generationer framöver. 

Vilket betyg får Polarn o Pyret?

Det är svårt att ge Polarn o Pyret något annat än toppbetyg på deras kläder för barn och baby. Dessa kläder håller genom mycket slitage och många tvätt och torktummlingar. Även om dessa kläder är lite dyrare i inköp så kommer det löna sig över tid då de håller längre, skönare att bära för ditt barn och kan absolut ärvas genom generationer. Oavsett om det är ett par strumpor eller en vinterjacka så håller det länge. Vi kan inte annat än att rekommendera Polarn o Pyret och ge det toppbetyg. 

Hållbarhet

Hållbarheten och kvalite är något som Polarn o Pyret är ledande på. 

5/5

Medlemsförmåner

Bra medlemsförmåner som bland annat fri frakt, förtur till Rea m.m.

4.6/5

Second Hand

Med Second Hand hos Polarn o Pyret kan du lämna in gamla kläder och få en värdecheck.

4/5

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar