Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

Thule Urban Glide 2.0

TEST

Thule Glide 2.0

Bra terrängvagn

Thule har vunnit flera priser som bästa terrängvagn för sin praktiska design och att den fungerar perfekt på alla underlag.

Prisvärd

Otroligt prisvärd vagn som endast kostar från 6 995 kr från dom flesta butikerna.

Fjädring för ökad komfort

Thule Glide 2 har fjädring som både ger ökad komfort för barnet men gör det också enklare att köra vagnen över omjämnheter.

Varför ska man välja Thule Glide 2?

Thule Urban Glide 2 är en exceptionell terrängbarnvagn som kombinerar stil, komfort och funktionalitet för föräldrar som älskar äventyr. Denna robusta vagn är designad för att hantera olika terränger med lätthet och erbjuder en smidig körupplevelse för både föräldrar och barn.

En av de mest imponerande egenskaperna hos Thule Urban Glide 2 är dess överlägsna fjädringssystem, vilket gör den perfekt för terrängvandringar och löpning på ojämna underlag. De stora, luftfyllda hjulen ger en mjuk åktur och gör det enkelt att manövrera genom skogsstigar, parker eller andra utmanande områden.

Vagnen har också ett justerbart vridbart framhjul, vilket gör den enkel att styra och manövrera även i trånga utrymmen. Föräldrar uppskattar den lätta och smidiga designen som gör det enkelt att skjuta vagnen framåt, samtidigt som det ergonomiska handtaget ger en bekväm grepposition.

Thule Urban Glide 2 erbjuder också gott om förvaringsutrymme med en rymlig varukorg och fickor, vilket är perfekt för att packa ner förnödenheter och barnets tillbehör. Dessutom har den en justerbar och vadderad sits, vilket ger optimal komfort för barnet under längre utflykter.

Sammanfattningsvis kombinerar Thule Urban Glide 2 stil med funktionalitet och är en pålitlig följeslagare för föräldrar som vill utforska naturen med sina små. Den är den ultimata terrängbarnvagnen som möjliggör smidiga äventyr och skapar minnen för hela familjen.

Utseende

Utseende och design på Thule Urban Glide 2 är väldigt tilltalande oavsett vilken form man väljer på vagnen, med eller utan liggdel. Den kommer även i en rad snygga färger.

Kvalité

Thule står för kvalité och har ett välkänt rykte om att bara ta fram saker av bra kvalité som håller över tid.

Pris

Thule Urban Glide 2 är också en väldigt prisvärd vagn och startar hos de flesta på 6995kr.

Praktisk och funktionell

Detta är en väldigt praktiskt vagn eftersom den fungerar så bra på alla underlag. Den är också väldigt enkel att fälla ihop vilket är en stor fördel när man behöver transportera vagnen.

Vilket betyg får Thule Urban 2?

Att Thule Urban 2 är en bra terrängvagn är ingen hemlighet och att den dessutom bara kostar från 6995kr gör den till en storfavorit i sin klass. Det är en otroligt praktiskt vagn med fjädring och som fungerar klockrent över alla ojämnheter. Så letar du efter en barnvagn som fungerar både i skogen och i stadskärnan så är detta en toppenvagn. 

Pris

Priset på Thule Glide 2 är egentligen ganska oslagbart eftersom det är från ett kvalitetsmärke. 

5/5

Praktiskt

Praktisk vagn oavsett om du bor ute på landet eller mitt i stan och vill ha en snygg och enkel vagn. 

4.6/5

Kvalité

Thule är ett känt varumärke så kvalitén är inget problem och du får även en trygg garanti om något skulle hända.

4.5/5

Vanliga frågor om Thule Urban Glide 2

Vilka färger finns den i?

Den kommer i fem olika färger. Svart, Grå, Blå, Grön och en Melange grå

Vad har den för mått ihoppfälld?

Chassi, hopfällt (med hjul) (H x B x D)
87 x 69 x 34 cm

Vikt: 11,5kg

Finns det både liggdel och sittdel?

Ja den finns med både liggdel och sittdel.

Är det enkelt att fästa ett babyskydd?

Ja, du behöver en adapter för detta. 

Har den fjädring?

Ja, Thule Urgan Glide 2.0 kommer med fjädring för ökad komfort.

Vad kostar den?

Den kostar från 6995kr. 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar