Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

Britax Smile 4

TEST

Britax Smile 4

Testvinnare 2023

Baserat på testvinnaren Smile 3 så är uppföljaren Smile 4 ett stort kliv uppåt. Kompakt som ihoppfälld så perfekt om man har en mindre bil.

Prisvärd

Otroligt prisvärd vagn som endast kostar från 8 995 kr från dom flesta butikerna.

PUnkteringsfria hjul

En stor nyhet är att Smile 4 kommer med punkteringsfria hjul.

Hur bra är egentligen Britax Smile 4?

Britax Smile 4 är uppföljaren  på den otroligt populära vagnen Smile 3 som har varit en favorit i många år. Den lanserades under slutet av 2022 och är en helt ny modell med många uppdateringar. Det är ingen hemlighet att Smile 4 också redan har hunnit blien favorit. Den har blivit ännu mer kompakt och kommer i många snygga färger som den nya gröna färgen som kommer bli populär. Varken kvalité eller design har tummats på till trots det relativt låga priset för en bra barnvagn. 

Vad finns det för fördelar och nackdelar?

Med nya smile 4 finns inga längre uppenbara nackdelar då dom har fixat ett stort problem med föregående version och dess gummihjul. De nya punkteringsfria hjulen löser dessa problem. 

Design

Utseendet på Britax Smile 3 väger helt klart upp betyget. Den finns att välja i många snygga färger och kan fås med ett matachade handtag i brunt läder.

Kvalité

Den här barnvagnen är robust och av bra kvalité. Inget som skramlar eller är ostabilt.

Pris

Britax Smile 3 är en prisvärd vagn om man inte vill lägga en förmögenhet på en vagn. Du kan få en helt ny med både liggdel och sittdel för under 10 000 kr.

Praktisk

En stor fördel med Britax Smile 3 är att den är bland de minsta i klassen när den är ihoppfälld. Perfekt om man inte har superstor bil. Dessutom är den otroligt enkel att fälla ihop.

Vilket betyg får Britax Smile 4?

Överlag är det här en toppenvagn om man letar efter en prisvärd vagn som är av bra kvalité. Den passar både dig som bor i stan eller på landet då den klarar all typ av terräng. Vill du dessutom ha en vagn som inte kostar närmare 15-20 000 kr så är det här ett väldigt bra alternativ. Vagnen är även väldigt praktiskt och enkel att fälla ihop och lägga in i bilen, oavsett om du har en liten eller stor bil så får den plats. Britax Smile 4 är enkel att förstå varför den är så populär. Du får helt enkelt väldigt mycket vagn för pengarna och du kommer inte bli missnöjd. 

Pris

Priset på Britax Smile 4 är helt klart överlägset då man får väldigt mycket vagn för pengarna jämfört med konkurrenterna.

4.5/5

Design

Designen är stilren och minimalistiskt vilket är att föredra om man bor centralt och behöver frakta den i bil eller buss/tåg.

4.6/5

Kvalité

Britax är ett känt varumärke så kvalitén är inget problem och du får även en trygg garanti om något skulle hända.

4/5

Vanliga frågor om Britax Smile 4

Vilka färger finns den i?

Den kommer i mrökgrå, svart, blå, grön eller ljusgrå.

Vad har den för mått ihoppfälld?

Chassi, hopfällt (med hjul) (H x B x D) 84 x 27 x 57 cm

Finns det både liggdel och sittdel?

Ja den finns med både liggdel och sittdel.

Är det enkelt att fästa ett babyskydd?

Ja, köper du ett Britax babyskydd är det bara att klicka dit det. Till övriga märken finns det adapters. 

Vilken årsmodell är det?

Britax Smile 4 kom i slutet av 2022 och är en uppföljare av Smile 3.

Vad kostar den?

Enbart vagn kostar ca 8 995kr. 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar