Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

BĂ€sta Babyskyddet 2021

BĂ€sta Babyskyddet 2021

Vilken Àr egentligen den bÀsta babyskyddet 2021? NÀr man ska vÀlja ett babyskydd finns det mycket att tÀnka pÄ. Först och frÀmst behöver man ett sÀkert babyskydd för sitt barn. För det andra sÄ behöver det passa i bilen, antingen via ISOfix eller med bilbÀlte. Det rekommenderas att man anvÀnder en bas till babyskyddet eftersom det ger ett helt annat skydd Àn om man anvÀnder enbart bilbÀltet. SjÀlvklart vill man att ens barn ska Äka sÄ sÀkert och tryggt som möjligt dom första Ären. DÀrför vÀljer mÄnga att investera i ett bra babyskydd. Det finns en reda olika modeller och prisklasser som vi har valt att jÀmföra hÀr. Dom mest populÀra modellerna Àr ifrÄn Britax och Maxi-cosi. 

Babyskydd kan komma i mÄnga olika utföranden med bÀrhandtag, sufflett osv. Det viktigaste Àr att du enkelt kan bÀra babyskyddet och det Àr en stor fördel om den passar i din barnvagn. Om du inte har samma mÀrke pÄ barnvagnen och babyskyddet finns det ofta adapters att köpa. 

VĂ„ra vinnare 2021

Mest prisvÀrda: Britax Baby-Safe 2 i-Size

Britax Baby-Safe 2 i Size Àr toppmodellen frÄn Britax som ger dig ett bra och sÀkert babyskydd tillsammans med en isofix-bas. Babyskyddet Àr enkelt att lasta in i bilen och direkt fÀsta pÄ din barnvagn, speciellt om du har en barnvagn frÄn Britax sÄ Àr det bara att klicka dit det. Babyskyddet har Àven ett inlÀgg för spÀdbarn som enkelt tas bort nÀr barnet vÀxer ur det. Suffletten ger bra skydd bÄde mot sol, vind och regn. 

2 295 krLÀs mer hÀr
2 295 krLÀs mer hÀr
2 295 krLÀs mer hÀr

Melanklass: Maxi-Cosi CabrioFix

Maxi-Cosi har vunnit mÄnga priser för babyskydd och Àr utrustad med ett sidokrockskydd för bÀsta sÀkerhet. Den har mÄnga instÀllningsmöjligheter vilket gör det enkelt att hitta det som passar just för ditt barn. Ett prisvÀrt skydd som mycket vÀl hade kunnat vara dyrare. 

1 049 krLÀs mer hÀr
1 049 krLÀs mer hÀr
1 049 krLÀs mer hÀr

Premium: BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

BeSafe Àr ett av de mest populÀra mÀrkena inom babyskydd och bilbarnstolar och sÀljs Àven av flertalet ledande bilhandlare. BeSafe har Àven vunnit mÄnga tester för bra sÀkerhet vilket Àr otroligt viktigt nÀr det kommer till babyskydd. BeSafe har Àven en innovation som kallas Dynamic Force Absorber som ska öka skyddet vid en sidokollision. 

2 595 krLÀs mer hÀr
2 595 krLÀs mer hÀr
2 595 krLÀs mer hÀr

Budget: Britax Primo

Britax Primo Àr ett vÀldigt prisvÀrt babyskydd frÄn populÀra mÀrket Britax. NÄgot enklare i utförande men gör sitt jobb och Àr tryggt och sÀkert. Stor fördel Àr att den passar direkt pÄ en britax vagn och billig i klassen.

1 195 krLÀs mer hÀr
1 195 krLÀs mer hÀr
1 195 krLÀs mer hÀr

Inga kommentarer

LĂ€gg till din kommentar