Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

Bästa Babyskyddet 2023

Bästa Babyskyddet 2023

Vilken är egentligen den bästa babyskyddet 2023 och vilket är bäst i test? När man ska välja ett babyskydd finns det mycket att tänka på. Först och främst behöver man ett säkert babyskydd för sitt barn. För det andra så behöver det passa i bilen, antingen via ISOfix eller med bilbälte. Det rekommenderas att man använder en bas till babyskyddet eftersom det ger ett helt annat skydd än om man använder enbart bilbältet. Självklart vill man att ens barn ska åka så säkert och tryggt som möjligt dom första åren. Därför väljer många att investera i ett bra babyskydd. Det finns en reda olika modeller och prisklasser som vi har valt att jämföra här. Dom mest populära modellerna är ifrån Britax och Maxi-cosi. 

Babyskydd kan komma i många olika utföranden med bärhandtag, sufflett osv. Det viktigaste är att du enkelt kan bära babyskyddet och det är en stor fördel om den passar i din barnvagn. Om du inte har samma märke på barnvagnen och babyskyddet finns det ofta adapters att köpa. 

Våra vinnare 2023 - Bäst i test

Britax BabySafe III i-Size

Mest prisvärda: Britax Baby-Safe 3 i-Size

Britax Baby-Safe 2 i Size är toppmodellen från Britax som ger dig ett bra och säkert babyskydd tillsammans med en isofix-bas. Nu har den kommit i en uppdaterad modell nr 3. Babyskyddet är enkelt att lasta in i bilen och direkt fästa på din barnvagn, speciellt om du har en barnvagn från Britax så är det bara att klicka dit det. Babyskyddet har även ett inlägg för spädbarn som enkelt tas bort när barnet växer ur det. Suffletten ger bra skydd både mot sol, vind och regn.
Läs mer här
Läs mer här
Läs mer här

Melanklass: Maxi-Cosi CabrioFix

Maxi-Cosi har vunnit många priser för babyskydd och är utrustad med ett sidokrockskydd för bästa säkerhet. Den har många inställningsmöjligheter vilket gör det enkelt att hitta det som passar just för ditt barn. Ett prisvärt skydd som mycket väl hade kunnat vara dyrare.

 Läs mer här
 Läs mer här

Premium: BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

BeSafe är ett av de mest populära märkena inom babyskydd och bilbarnstolar och säljs även av flertalet ledande bilhandlare. BeSafe har även vunnit många tester för bra säkerhet vilket är otroligt viktigt när det kommer till babyskydd. BeSafe har även en innovation som kallas Dynamic Force Absorber som ska öka skyddet vid en sidokollision.
Läs mer här
Läs mer här

Budget: Britax Primo

Britax Primo är ett väldigt prisvärt babyskydd från populära märket Britax. Något enklare i utförande men gör sitt jobb och är tryggt och säkert. Stor fördel är att den passar direkt på en britax vagn och billig i klassen.
Läs mer här
Läs mer här
Läs mer här

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland, Jollyroom, Babyv, Babyworld, Babyshop och Bonti

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar