Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

BĂ€sta Barnvagnen 2021

BĂ€sta Barnvagnen 2021

Vilken Àr egentligen den bÀsta barnvagnen 2021? Om vi ser till dom mest populÀra barnvagnarna för 2020 sÄ Àr det Britax och Emmaljunga som driver trenden framÄt med barnvagnar. BÄda har slÀppt nya modeller av sina bÀstsÀljare. Britax har slÀpt sin nya Smile III under slutet av förra Äret och Emmaljunga har sin nya toppmodell NXT90. 

VĂ„ra vinnare 2021

Mest prisvÀrda: Britax Smile III

I slutet av 2019 lanserade Britax sin uppföljare till Smile II som lÀnge har varit en populÀr barnvagn i mellansegmentet. Nya Smile III Àr sjÀlvklart snÀppet vassare och andas Ànnu mer kvalité. HÀr fÄr du en riktigt prisvÀrd barnvagn av bra kvalité och mÄnga fÀrger att vÀlja mellan. En stor fördel med Britax Smile III Àr att den Àr nÄgot mindre Àn andra barnvagnar nÀr den fÀlls ihop vilket gör den praktiskt att lasta i bilen. Den passar ocksÄ vÀldigt bra med Britax babyskydd som fungerar med enkla klick-fÀsten.
8 995 kr LÀs mer hÀr
8 995 kr LÀs mer hÀr
8 995 kr LÀs mer hÀr

Melanklass: Emmaljunga NXT90

Emmaljunga har alltid varit ett populÀrt mÀrke för barnvagnar i mellansegmentet. MÄnga förknippar Emmaljunga med dyra barnvagnar men pÄ senare tid har Emmaljunga tagit fram ett par relativt prisvÀrda vagnar. Emmaljunga NXT90 Àr en populÀr vagn som passar perfekt bÄde för citylivet men Àven ute pÄ grusvÀgar med sina robusta och stora hjul. Emmaljunga NXT90 Àr nÄgot dyrare Àn Britax Smile III och ger lite mer lyxig kÀnsla Àn Britax.
9 599 kr LÀs mer hÀr
9 999 kr LÀs mer hÀr
9 999 kr LÀs mer hÀr

Premium: Bugaboo Fox2

Bugaboo Àr ett mÀrke mÄnga förknippar med lyx och kvalité. Det Àr inget undantag i deras senaste toppmodell Bugaboo Fox 2 som nyligen har lanserats. Den hÀr vagnen passar alla, oavsett om du spenderar tid i city eller vill ta vagnen pÄ en tur ute i skogen eller pÄ snö. Den hÀr vagnen klarar det mesta och Àr byggd i material av hög kvalité. Priset Àr sjÀlvklart nÄgot högre men hÀr har du en vagn du kan anvÀnda lÀnge och antagligen har den ett nÄgot högre andrahandsvÀrde ocksÄ.
12 195 kr LÀs mer hÀr
12 195 kr LÀs mer hÀr
12 195 kr LÀs mer hÀr

Budget: Babyjogger City Tour 2

Babyjogger City Tour 2 Àr en perfekt vagn för dig som vill ha en billigare vagn och som Àr enkel att ta med om man Àr ute och reser eller kör bil. Den tar vÀldigt lite plats nÀr den fÀlls ihop och fungerar perfekt ute pÄ en promenad pÄ stan.
2 195 kr LÀs mer hÀr
2 195 kr LÀs mer hÀr
2 495 kr LÀs mer hÀr

Inga kommentarer

LĂ€gg till din kommentar