Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

Bästa Barnvagnen 2024

Bästa Barnvagnen 2024

Vilken är egentligen den bästa barnvagnen 2024? Om vi ser till dom mest populära barnvagnarna för 2024 så är det Britax och Emmaljunga som driver trenden framåt med barnvagnar. Båda har släppt nya modeller av sina bästsäljare. Britax har släpt sin nya Smile 4under slutet av 2022 och Emmaljunga har sin toppmodell NXT90. 

Våra vinnare 20234

Mest prisvärda: Britax Smile 4

I  2022 lanserade Britax sin uppföljare till Smile III som länge har varit en populär barnvagn i mellansegmentet. Nya Smile III är självklart snäppet vassare och andas ännu mer kvalité. En stor ändring är att den nya modellen har punkteringsfria däck jämfört med modell 3 som hade större problem med punktering. Här får du en riktigt prisvärd barnvagn av bra kvalité och många färger att välja mellan. En stor fördel med Britax Smile 4 är att den är något mindre än andra barnvagnar när den fälls ihop vilket gör den praktiskt att lasta i bilen. Den passar också väldigt bra med Britax babyskydd som fungerar med enkla klick-fästen. 

Mellanklass: Emmaljunga NXT90

Emmaljunga har alltid varit ett populärt märke för barnvagnar i mellansegmentet. Många förknippar Emmaljunga med dyra barnvagnar men på senare tid har Emmaljunga tagit fram ett par relativt prisvärda vagnar. Emmaljunga NXT90 är en populär vagn som passar perfekt både för citylivet men även ute på grusvägar med sina robusta och stora hjul. Emmaljunga NXT90 är något dyrare än Britax Smile 4 och ger lite mer lyxig känsla än Britax.

Bugaboo Fox 3

Premium: Bugaboo Fox 3

Bugaboo är ett märke många förknippar med lyx och kvalité. Det är inget undantag i deras senaste toppmodell Bugaboo Fox 3 som nyligen har lanserats. Den här vagnen passar alla, oavsett om du spenderar tid i city eller vill ta vagnen på en tur ute i skogen eller på snö. Den här vagnen klarar det mesta och är byggd i material av hög kvalité. Priset är självklart något högre men här har du en vagn du kan använda länge och antagligen har den ett något högre andrahandsvärde också.
Baby Jogger City Mini GT 2

Budget: Baby Jogger City Mini GT 2

Baby Jogger City Mini GT 2 är en perfekt vagn för dig som vill ha en billigare vagn och som är enkel att ta med om man är ute och reser eller kör bil. Den tar väldigt lite plats när den fälls ihop och fungerar perfekt ute på en promenad på stan.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland, Jollyroom, Babyv, Babyworld, Babyshop och Bonti

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar