Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

Bästa Babysittern 2023

Bästa Babysittern 2023

Att hitta den bästa babysittern kan vara svårt eftersom man aldrig riktigt vet vad barnet kommer gilla. Men det finns en rad modeller som är väldigt populära och som många barn gillar. Priserna varierar mycket också mellan modellerna men det man ska komma ihåg är att om barnet gillar babysittern så kommer dom sitta endel i den. Ett nyfött barn ska man också komma ihåg att dom kräks med jämna mellanrum så babysittern får ta stryk. Då är det bra att ha en dålig samt som går att ta bort tyget och tvätta. 

Första veckorna kommer antagligen inte babysittern till stor nytta men redan från någon månad brukar den användas flitigt och dom flesta tycker att det är en bra investering. Många är också lätta att fälla ihop och ta med sig på resande fot. Det är bra om man ser efter en modell med flera inställningsmöjligheter eftersom att ju äldre barnet blir ju mer vill dom ”sitta upp”. 

Våra vinnare 2022

babybjörn babysitter

Bäst i Test: Babybjörn Babysitter

Babybjörns Babysitter är en toppsäljare och har varit det i många år. Det är heller ingen slump även om den är relativt dyr så får du en riktigt bra babysitter som dessutom är snygg och stilren. En stor fördel med babybjörn är att den har flera lägen för ryggstödet, den går att gunga med och tyget är avtagbart och kan tvättas i tvättmaskin. Babybjörns produkter har också ett bra andrahandsvärde och är enkla att sälja när man har använt klart den. Så även om det kan vara en stor kostnad initialt så är det inte omöjligt att få tillbaka halva beloppet efter något år. 

1 995 krLäs mer här
1 995 krLäs mer här
1 995 krLäs mer här

Sittstol/Babysitter: Bumbo Babysitter

Bumbo sittstol eller babysitter är en praktisk stol för när barnet har blivit några månader och man vill träna på att den ska sitta upp. Det är ingen babysitter där dom ligger och gungar utan mer till för att träna att sitta upp. 

599 krLäs mer här
511 krLäs mer här
419 krLäs mer här

Premium: 4moms MamaRoo 4.0

4 moms är en babysitter som automatiskt gungar och vaggar barnet för att göra den lugn. Perfekt för att få avlastning i vaggandet till barnet. Du kan styra den med hjälp av din telefon direkt via appen vilket gör det ännu mer praktiskt och bekvämt. Du kan även spela upp lugnande ljud till bebisen vilket gör att dom även kan få vila här. Självklart kan du även ta av klädseln om den skulle behöva tvättas, vilket man nästan får räkna med. 

2 895 krLäs mer här
2 895 krLäs mer här
3 295 krLäs mer här

Budget: Beemoo Babysitter Comfort

Beemoo babysitter comfort är en mycket prisvärd babysitter för under 500kr. Om du inte vill lägga flera tusen på en babysitter så är denna perfekt. Den går att vagga och hänga leksaker i för barnet vilket kommer uppskattas.

345 krLäs mer här

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för BabyV, Jollyroom, Babyland och Babyshop. 

 

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar