Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

BĂ€sta Babysittern 2021

BĂ€sta Babysittern 2021

Att hitta den bÀsta babysittern kan vara svÄrt eftersom man aldrig riktigt vet vad barnet kommer gilla. Men det finns en rad modeller som Àr vÀldigt populÀra och som mÄnga barn gillar. Priserna varierar mycket ocksÄ mellan modellerna men det man ska komma ihÄg Àr att om barnet gillar babysittern sÄ kommer dom sitta endel i den. Ett nyfött barn ska man ocksÄ komma ihÄg att dom krÀks med jÀmna mellanrum sÄ babysittern fÄr ta stryk. DÄ Àr det bra att ha en dÄlig samt som gÄr att ta bort tyget och tvÀtta. 

Första veckorna kommer antagligen inte babysittern till stor nytta men redan frĂ„n nĂ„gon mĂ„nad brukar den anvĂ€ndas flitigt och dom flesta tycker att det Ă€r en bra investering. MĂ„nga Ă€r ocksĂ„ lĂ€tta att fĂ€lla ihop och ta med sig pĂ„ resande fot. Det Ă€r bra om man ser efter en modell med flera instĂ€llningsmöjligheter eftersom att ju Ă€ldre barnet blir ju mer vill dom ”sitta upp”. 

VĂ„ra vinnare 2021

babybjörn babysitter

BÀst i Test: Babybjörn Babysitter

Babybjörns Babysitter Àr en toppsÀljare och har varit det i mÄnga Är. Det Àr heller ingen slump Àven om den Àr relativt dyr sÄ fÄr du en riktigt bra babysitter som dessutom Àr snygg och stilren. En stor fördel med babybjörn Àr att den har flera lÀgen för ryggstödet, den gÄr att gunga med och tyget Àr avtagbart och kan tvÀttas i tvÀttmaskin. Babybjörns produkter har ocksÄ ett bra andrahandsvÀrde och Àr enkla att sÀlja nÀr man har anvÀnt klart den. SÄ Àven om det kan vara en stor kostnad initialt sÄ Àr det inte omöjligt att fÄ tillbaka halva beloppet efter nÄgot Är. 

1 995 krLÀs mer hÀr
1 995 krLÀs mer hÀr
1 995 krLÀs mer hÀr

Sittstol/Babysitter: Bumbo Babysitter

Bumbo sittstol eller babysitter Àr en praktisk stol för nÀr barnet har blivit nÄgra mÄnader och man vill trÀna pÄ att den ska sitta upp. Det Àr ingen babysitter dÀr dom ligger och gungar utan mer till för att trÀna att sitta upp. 

599 krLÀs mer hÀr
511 krLÀs mer hÀr
419 krLÀs mer hÀr

Premium: 4moms MamaRoo 4.0

4 moms Àr en babysitter som automatiskt gungar och vaggar barnet för att göra den lugn. Perfekt för att fÄ avlastning i vaggandet till barnet. Du kan styra den med hjÀlp av din telefon direkt via appen vilket gör det Ànnu mer praktiskt och bekvÀmt. Du kan Àven spela upp lugnande ljud till bebisen vilket gör att dom Àven kan fÄ vila hÀr. SjÀlvklart kan du Àven ta av klÀdseln om den skulle behöva tvÀttas, vilket man nÀstan fÄr rÀkna med. 

2 895 krLÀs mer hÀr
2 895 krLÀs mer hÀr
3 295 krLÀs mer hÀr

Budget: Beemoo Babysitter Comfort

Beemoo babysitter comfort Àr en mycket prisvÀrd babysitter för under 500kr. Om du inte vill lÀgga flera tusen pÄ en babysitter sÄ Àr denna perfekt. Den gÄr att vagga och hÀnga leksaker i för barnet vilket kommer uppskattas.

345 krLÀs mer hÀr

Inga kommentarer

LĂ€gg till din kommentar