Allt om baby och barn
Alltid uppdaterade produkttester
info@babycentrum.se

Bästa Barnvagnen 2020

Bästa Barnvagnen 2020

Vilken är egentligen den bästa barnvagnen 2020? Om vi ser till dom mest populära barnvagnarna för 2020 så är det Britax och Emmaljunga som driver trenden framåt med barnvagnar. Båda har släppt nya modeller av sina bästsäljare. Britax har släpt sin nya Smile III under slutet av förra året och Emmaljunga har sin nya toppmodell NXT90. 

Våra vinnare 2020

Mest prisvärda: Britax Smile III

I slutet av 2019 lanserade Britax sin uppföljare till Smile II som länge har varit en populär barnvagn i mellansegmentet. Nya Smile III är självklart snäppet vassare och andas ännu mer kvalité. Här får du en riktigt prisvärd barnvagn av bra kvalité och många färger att välja mellan. En stor fördel med Britax Smile III är att den är något mindre än andra barnvagnar när den fälls ihop vilket gör den praktiskt att lasta i bilen. Den passar också väldigt bra med Britax babyskydd som fungerar med enkla klick-fästen.
Big Baby 8 995 kr Läs mer här
Jollyroom 8 995 kr Läs mer här
Lekmer 8 995 kr Läs mer här
Melanklass: Emmaljunga NXT90

Emmaljunga har alltid varit ett populärt märke för barnvagnar i mellansegmentet. Många förknippar Emmaljunga med dyra barnvagnar men på senare tid har Emmaljunga tagit fram ett par relativt prisvärda vagnar. Emmaljunga NXT90 är en populär vagn som passar perfekt både för citylivet men även ute på grusvägar med sina robusta och stora hjul. Emmaljunga NXT90 är något dyrare än Britax Smile III och ger lite mer lyxig känsla än Britax.
Big Baby 9 995 kr Läs mer här
Jollyroom 9 995 kr Läs mer här
Lekmer 9 995 kr Läs mer här
Premium: Bugaboo Fox2 Bugaboo är ett märke många förknippar med lyx och kvalité. Det är inget undantag i deras senaste toppmodell Bugaboo Fox 2 som nyligen har lanserats. Den här vagnen passar alla, oavsett om du spenderar tid i city eller vill ta vagnen på en tur ute i skogen eller på snö. Den här vagnen klarar det mesta och är byggd i material av hög kvalité. Priset är självklart något högre men här har du en vagn du kan använda länge och antagligen har den ett något högre andrahandsvärde också.
Big Baby 12 799 kr Läs mer här
Jollyroom 12 799 kr Läs mer här
Lekmer 12 799 kr Läs mer här

Budget: Babyjogger City Tour 2

Babyjogger City Tour 2 är en perfekt vagn för dig som vill ha en billigare vagn och som är enkel att ta med om man är ute och reser eller kör bil. Den tar väldigt lite plats när den fälls ihop och fungerar perfekt ute på en promenad på stan. 

Big Baby2 895 krLäs mer här
Jollyroom2 895 krLäs mer här
Lekmer2 895 krLäs mer här

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar